Groepsuitjes

Camperduin aan zee is de perfecte plek voor groepsuitjes. De stranden en de natuur in combinatie met de HoReCa locaties is ideaal. Het professionele buitensportbedrijf “De jongens uit Schoorl” spelen hier op in en bieden in samenwerking met paviljoen Minkema, Strandhotel Camperduin en Strandhuis Camperduin verschillende arrangementen aan.


Uitwaai arrangement

Wind door de haren en zand tussen de tenen…

Geen vol programma, maar lekker onthaasten en tot uzelf komen in de gezonde zeelucht. Dan is het uitwaai arrangement het ideale programma om even kort een frisse neus te halen op het strand. Ideaal als kort personeelsuitje of vergaderbreak. Een programma voor iedereen en alle leeftijden. Sportief maar ontspannend!

De mogelijke activiteiten;

  • Vliegeren met trainer kites
  • Beachgolf
  • Discgolf
  • Boogschieten

Uitwaai arrangement


Expeditie Robinson


Recreatief en creatief teamspel op het strand.

In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben wij een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding. In de expeditie zitten zowel denk als doe opdrachten, dit om voor iedere deelnemer binnen een team een onderdeel te creëren waarin zijn of haar specialiteit naar voren komt. Speciaal voor deze dag komt onze eigen quizmaster het programma voor de middag uitleggen. Er worden maximaal 6 activiteiten in het programma verwerkt. Sommige activiteiten worden ook wel eens gecombineerd.

Expeditie RobinsonGPS tocht door de duinen

Naaldbossen, heide zand en weide…

Alléén een stukje lopen met een GPS? Nou, absoluut niet! Voor uw eerste opdracht moet u eerst uw rugzak zien te bemachtigen en dan pas kunt u met uw team op weg. Géén topsport, maar een mooie tocht door een overweldigende natuur en voor iedereen te doen; dat is Struinen door de Duinen.

Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satelliet punten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen, gaat u discgolfen en ook nog ‘schat zoeken'! Eigentijds vermaak met een knipoog naar gezond en sportief!Wie is de mol…..?


Hoe goed ken jij je collega’s……

Onder leiding van onze eigen mollenexpert voeren de teams een tal van opdrachten uit. Om de proeven tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? Want de Mol (anoniem vanuit een ander team in uw groep geplaatst met als doel te chanteren) loert iedere minuut tijdens de vele opdrachten over uw schouders mee.

De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. Er wordt een beroep gedaan op inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal op mensenkennis. Want is deze opdracht nu echt zo moeilijk …. of ben jij de mol…..?

Foto Fun Fietstocht

Recreatief, gezellig en superleuk!

Uw uitje staat altijd in het teken van een prachtige omgeving van Schoorl, samenwerking, creativiteit en gezelligheid! Met een GPS, Fotocamera en mobiele telefoons vertrekt u in teams voor een gezonde competitie.

De tour is uitgezet in onze fraaie omgeving. Duinen, bossen, strand en gezellige dorpjes kenmerken onze route. Geen doorgaande wegen, maar pittoreske straatjes, dijkjes en bospaadjes. Onderweg moet u vragen beantwoorden, zijn er ludieke tussenstops, lokale bezienswaardigheden en wordt er uiteraard ook voor wat lekkers onderweg gezorgd.


Voor meer informatie kunt u kijken op De jongens uit Schoorl of telefonisch contact opnemen met 072 509 2773 
 
     
     
 

Reserveer direct bij
Strandhotel Camperduin

Meer info over:

Zomerkampen

Bedrijfsuitjes

Groepsaccommodaties

Zomerhuisjes


 
     
     
 


Klik op het beeld voor LIVE streaming..