Watersporten

Quiksilver Surfschool


Camperduin is uitermate geschikt als 'surfspot' door de strekdammen die bescherming bieden tegen stroming. Daarnaast liggen de zandbanken zo mooi, dat er golven van 30 meter lang kunnen rollen! Perfect om te leren golfsurfen dus. Als onderdeel van De Jongens uit Schoorl organiseren zij al jaren surflessen, surfkampen, surfreizen en evenementen van jong tot oud en van beginner tot crack!

 


Naast de zomerkampen, zijn er elke woensdagmiddag en -avond surflessen, kun je lid worden van de surfclub, worden er diverse evenementen georganiseerd en kunnen ook groepen als kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en dergelijke bij ons terecht.
In de zomer van 2013 worden diverse activiteiten vanuit de surfschool georganiseerd. Zo worden in elke week van de zomervakantie surf-en strandkampen georganiseerd voor kinderen van 8 t/m 12 en 13 t/m 16 jaar. Tijdens dit dagkamp van 10:00 - 16:00 doen kinderen een week lang de meest spectaculaire activiteiten zoals golfsurfen, raften, slacklinen, GPS-tocht door het duin, boogschieten, schelpensieraden maken en nog heel veel meer. Daarnaast zorgt het strandpaviljoen voor een heerlijke lunch en zorgen wij voor een hoop gezelligheid en lol tijdens het zomerkamp. Het surfkamp of strandkamp wordt afgesloten met een expression session, een wedstrijd met alleen maar winnaars en mooie prijzen! Er gaan ook geruchten over een profsurfer die het kamp komt bezoeken.... En een fotograaf die alle actie vastlegt! En.... 

Surf's up!Klik hier voor meer informatie 

 
 
     
     
 

Reserveer direct bij
Strandhotel Camperduin

Meer info over:

Zomerkampen

Bedrijfsuitjes

Groepsaccommodaties

Zomerhuisjes