Appartementen en Vakantie woningen

In Camperduin zijn er diverse vakantie woningen en appartementen te huur, groot of bescheiden modern en luxe of gezellig basic. Hier een aantal aanbevelingen: Graag laten 


Appartementen De Noordzee


Appartementen 'De Noordzee' ligt op 50 meter van het strand van Camperduin. De Noordzee bestaat uit 2 appartementen complexen, waarvan een in een traditionele stolpboerderij en de andere een nieuw in 2003 opgeleverd complex.

De appartementen in het nieuwe complex zijn voorzien van Woonkamer/keuken, schuifpui naar eigen terras, hal, toilet. Boven badkamer met 2e toilet, zitbad enwastafel, een ruime en een kleinere slaapkamer. Het totaal oppervlakte bedraagt 65m2. Er is kabel-tv, een combi-oven, cv, laminaatvloer, eigen parkeerplaats. Het complex is geschikt voor max. 4 personen, geen huisdieren.


Klik hier voor meer informatie, of bel 072 509 2381
De Waker

Een dakterras, uitzicht op zee, badkamer met stoomcabine en whirlpool, 2 slaapkamers en een uitgebreide keuken, dat is het luxe appartement “De Waker”. Het enige huis in Schoorl met een uitzicht op zee.

In dit appartement op een absolute toplocatie is het goed toeven. Vanuit de deur loopt u zo het strand op of de duinen in, geen zin om zelf te koken? In het paviljoen Minkema kunt u de inwendige mens versterken met eerlijk lekker eten.

Het appartement is een ideale locatie voor meerdaagse vergaderingen en brainstormsessies met kleine groepen. Het appartement biedt plaats aan maximaal 5 personen.


Klik hier voor meer informatie, of bel 072 509 1436


 
 
     
     
 

Reserveer direct bij
Strandhotel Camperduin

Meer info over:

Zomerkampen

Bedrijfsuitjes

Groepsaccommodaties

Zomerhuisjes


 
     
     
 


Klik op het beeld voor LIVE streaming..

 
     
     
 
Weersverwachting
Camperduin
Meer weer in Camperduin